• Advokat Anders Lorentzen
  Direkte Telefon
  3338 7075
  Mobil
  2961 9166
  E-mail
  al@sanktpetri-advokater.dk
  CVR. NR.
  2766 0835
   
  Hent Visitkort →

  Anders Lorentzen er cand. Jur. fra Københavns Universitet fra 1991, og fik sin advokatbestalling i 1994. Møderet for Landsret siden 1999.

  Anders beskæftiger sig indgående med fast ejendom i alle aspekter, herunder køb/salg af bolig- og erhvervsejendomme, leje- og erhvervslejeret, entrepriseret og ejendomsadministration.

  Ansættelses- og arbejdsret er tillige et af Anders’ kerneområder gennem et mangeårigt samarbejde med et af landets største fagforbund.

  Advokatansvarsforsikring og lovpligtig garantistillelse etableret via CNA Forsikring, cvr.nr. 2425 6375, Hammerensgade 6, 1267 København K., tlf. 3313 1533.

  Se hele cv
 • Advokat, møderet for Landsret
  f. 1966

  Fast ejendom, lejeret og entrepriseretAnders Lorentzen beskæftiger sig i vidt omfang med fast ejendom, herunder rådgivning ved køb af såvel bolig- som erhvervsejendomme, og har samtidig en betydelig erfaring indenfor lejeretlige og entrepriseretlige forhold.

  Kontrakter, konfliktløsning, retssagerAnders Lorentzen bistår – med resultatorienteret og praktisk tilgang til opgaven – erhvervsvirksomheder og private ved kontraktsforhandlinger og konfliktløsning, samt ved behandling af retssager og voldgiftssager – og som forsvarer og bistandsadvokat.

  Ansættelses- og arbejdsretAnders Lorentzen har stor erfaring i ansættelses- og arbejdsretlige forhold, som løbende udvikles igennem et mangeårigt samarbejde med et af landets største fagforbund.

  EjendomsadministrationAnders Lorentzen har igennem mange år administreret en række ejerforeninger og er en erfaren dirigent ved generalforsamlinger.

  Testamenter og dødsbobehandlingBehov for udarbejdelse af testamente er ofte konstateret som led i f.eks. gennemførelse af en ejendomshandel eller ved generationsskifte af virksomhed. Anders Lorentzen yder rådgivning om arveretlige forhold og forestår udarbejdelse af testamenter og behandling af dødsboer.

  InkassoAnders Lorentzen har igennem en lang årrække varetaget behandling af inkassosager for mindre og mellemstore virksomheder.

   

  Anders Lorentzen har i øvrigt gennem mere end 17 år varetaget offentlig advokatvagt.

  Uddannelse:

  1991 Cand. Jur. fra Københavns Universitet
  1994 Advokatbestalling
  1999 Møderet for landsret

  Erhvervserfaring:

  1988-1991 Kjøbenhavns Grundejerforening, jur. afd.
  1991-1994 Uddannet advokatfuldmægtig hos Advokatfirmaet Per Therkildsen og Advokatfirmaet Dann Sørensen
  1994-2004 Advokat, Advokatfirmaet Dann Sørensen
  2004- Selvstændig advokatvirksomhed

  Sprog:Engelsk i skrift og tale.


  Bliv ringet op
  Navn
  Telefon
  Mail


PLIGTINFORMATION OM OS: Advokaterne hos SANKT PETRI ADVOKATER er alle beskikket af Justitsministeren og medlemmer af Advokatsamfundet. Vi er underlagt reglerne i Retsplejelovens §§ 119-147, Vedtægten for Advokatsamfundet, Advokatsamfundets Vedtægt for Klientkonti, De Advokatetiske Regler, Lov om EU-advokaters etablering i Danmark m.v. Disse regler kan ses på Advokatsamfundets hjemmeside. Vi er alle omfattet af Det Europæiske Fællesskabs regler om god advokatskik, som ligeledes fremgår af Advokatsamfundets hjemmeside. Advokaterne hos SANKT PETRI ADVOKATER er alle individuelt ansvarsforsikret.